CZ Zorgverzekeraar boek de Impact Methode

OPDRACHTGEVER CZ Studio, CZ Zorgverzekeraar, Janneke van Leijen en Fleur Hasaart. PROJECT Ontwerp hardcover boek, ontwikkeling figuren, infographics. Samen met zorginstellingen startte CZ eind 2019 Duurzame Coalities. Een van de belangrijke onderdelen van een Duurzame Coalitie is dat er gezamenlijk innovatieprojecten uitgevoerd worden die de zorg verbeteren en toegankelijk

0

philharmonie zuidnederland at the movies

OPDRACHTGEVER philharmonie zuidnederland. PROJECT Ontwerp middelen voor filmmuziekconcerten ‘At the Movies’ met E.T. in de hoofdrol; posters, afbeeldingen social media, folder, programmafolder, fotowand. Foto’s fotowand, stapel folders en orkest door FOCUSS 22. 

0

Treatmeds huisstijl

OPDRACHTGEVER Stuart. PROJECT Ontwerp logo en huisstijl. Treatmeds zet zich samen met ziekenhuizen en zorgverzekeraars in voor beschikbare en betaalbare dure geneesmiddelen, zodat elke patiënt de best mogelijke behandeling blijft krijgen tegen een eerlijke prijs. 

0
voorzijde brochure concertagenda

philharmonie zuidnederland seizoensbrochure 2021-2022

OPDRACHTGEVER philharmonie zuidnederland. PROJECT Seizoensbrochure. Mooier dan ooit! De concertzalen openen hun deuren weer en philharmonie zuidnederland presenteert een nieuw seizoen boordevol prachtige concerten. Ontwerp van de nieuwe concertagenda en serie-abonnementen voor maar liefst 6 steden in Brabant en Limburg.

0

Breaking down Barriers illustraties

OPDRACHTGEVER Breaking down Barriers. PROJECT Het Liliane Fonds en het Afrika-Studiecentrum hebben samen met partners in Sierra Leone, Zambia en Kameroen het leertraject Breaking down Barriers ontwikkeld op het vlak van Lobby & Advocacy. Beoogde resultaten zijn betere toegang tot revalidatie en onderwijs voor kinderen met een beperking.

0

the event composer huisstijl

OPDRACHTGEVER The Event Composer. PROJECT Ontwerp van de huisstijl. Marsha Damen is op 1 april 2020 gestart met haar eigen bedrijf in event- en projectmanagement. ‘Composer’ staat voor samenstellen, construeren en is ook een knipoog naar haar muzikale achtergrond. Het logo suggereert dat het middelste deel gedraaid kan worden,

0

MDM Vught huisstijl

OPDRACHTGEVER MDM Vught, het nieuwe centrum voor cultuureducatie op het gebied van muziek, dans en musical. PROJECT Huisstijl Ontwerp van de nieuwe huisstijl en doorontwikkeling naar verschillende middelen: publicatiebord, vlag, roll-up banier, posters, folders, briefpapier, website, social media afbeeldingen, Mailchimpnieuwsbrieven, webbanners.

0