philharmonie zuidnederland at the movies

OPDRACHTGEVER philharmonie zuidnederland. PROJECT Ontwerp middelen voor filmmuziekconcerten ‘At the Movies’ met E.T. in de hoofdrol; posters, afbeeldingen social media, folder, programmafolder, fotowand. Foto’s fotowand, stapel folders en orkest door FOCUSS 22. 

0

Treatmeds huisstijl

OPDRACHTGEVER Stuart. PROJECT Ontwerp logo en huisstijl. Treatmeds zet zich samen met ziekenhuizen en zorgverzekeraars in voor beschikbare en betaalbare dure geneesmiddelen, zodat elke patiënt de best mogelijke behandeling blijft krijgen tegen een eerlijke prijs. 

0
voorzijde brochure concertagenda

philharmonie zuidnederland seizoensbrochure 2021-2022

OPDRACHTGEVER philharmonie zuidnederland. PROJECT Seizoensbrochure. Mooier dan ooit! De concertzalen openen hun deuren weer en philharmonie zuidnederland presenteert een nieuw seizoen boordevol prachtige concerten. Ontwerp van de nieuwe concertagenda en serie-abonnementen voor maar liefst 6 steden in Brabant en Limburg.

0

the event composer huisstijl

OPDRACHTGEVER The Event Composer. PROJECT Ontwerp van de huisstijl. Marsha Damen is op 1 april 2020 gestart met haar eigen bedrijf in event- en projectmanagement. ‘Composer’ staat voor samenstellen, construeren en is ook een knipoog naar haar muzikale achtergrond. Het logo suggereert dat het middelste deel gedraaid kan worden,

0

MDM Vught huisstijl

OPDRACHTGEVER MDM Vught, het nieuwe centrum voor cultuureducatie op het gebied van muziek, dans en musical. PROJECT Huisstijl Ontwerp van de nieuwe huisstijl en doorontwikkeling naar verschillende middelen: publicatiebord, vlag, roll-up banier, posters, folders, briefpapier, website, social media afbeeldingen, Mailchimpnieuwsbrieven, webbanners.

0

Liliane Fonds jaarverslag

OPDRACHTGEVER Liliane Fonds. PROJECT Jaarverslag. Ontwerp, opmaak, beeldbewerking, infographics, klantcontact, contact met producenten. Het Liliane Fonds helpt kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden. Dit jaarverslag werd in een kleine oplage gedrukt, maar het belangrijkst was de pdf-versie. Dit is een interactieve, toegankelijke pdf, geschikt om gelezen te worden met de brailleleesregel.

0

Nationale-Nederlanden huisstijlimplementatie

OPDRACHTGEVER CZ. PROJECT Huisstijlimplementatie; wijziging van Delta Lloyd naar Nationale-Nederlanden. ROL Delta Lloyd en Nationale-Nederlanden bundelen hun krachten en gaan samen verder onder de naam Nationale-Nederlanden. De maanden voorafgaand aan de lancering heb ik als freelancer bij de studio van CZ gewerkt aan de transitie van de huisstijl. Alle middelen

0